Истините, такива, каквито са!

Деси Стоянова падна в жертва на обилния сняг

Прегледа: 10585/ Коментари: 0/ Добавена на: 11 Jan 2017
Деси Стоянова падна в жертва на обилния сняг
Тв водещата заседна в снежните преспи

Известната тв водеща от Би Ти Ви – Деси Стоянова се превърна в поредната жертва на обилния сняг.

Тя възнегодува от ефира на медията, че столичните улици не са почистени.
Факт е, че обилните снегове, придружени от ниски температури приклещиха в капана си стотици шофьори. Деси Стоянова се оказа една от тях.

Водещата на предаването „Преди обед“ сама изплака тегобите си. Тя сподели в ефир, че среща много големи трудности при шофирането по столичните улици. Малките квартални улички са се превърнали в истинска ледена пързалка, от която трудно би могъл да се откъсне човек.

Деси Стоянова сподели, че колата й е оборудвана с чисто нови зимни гуми. Това също не й е помогнало. Тя посочи, че няма думи, с които да опише как се пързаля автомобилът й по малките квартални улички.

Деси Стоянова

Тв водещата заседна в снежните преспи


Тв водещата негодува, че тези улички изобщо не са били почистени от снега. Минавайки през тях, автомобилите образуват коловози, които замръзват при понижение на температурите. В този случай шофирането из тях се превръща в истинско изпитание.

Колегите на Деси Стоянова я определят като изключително точен и стриктен шофьор. Тя спазва всички правила и за никого не е изненада, че автомобилът й е напълно оборудван с всичко задължително за зимните условия.
Именно поради тази причина чаровната тв водеща с право негодува срещу непочистените квартални улички.

Деси Стоянова е майка на близнаци и за нея автомобилът е необходимост. Тя споделя, че наистина е много по-удобно да качиш децата си в колата и да отидете, където трябва. А не да се налага да висиш с часове по спирките в чакане на автобус.

При все, че вече има 12-годишен стаж зад волана, тв водещата твърди, че не я тормози самото шофиране, а паркирането из тесните столични улички.
Въпреки всичко, Деси е категорична, че в днешно време автомобилът е необходимост и удобство, пише pik.bg.


Източник: разкрития.ком

Напишете коментар: Общо: (0)
loading...
Търсене в сайта
По-по-най