Истините, такива, каквито са!

Цвети Стоянова разочарова феновете си

Прегледа: 8185/ Коментари: 0/ Добавена на: 07 Jan 2017
Цвети Стоянова разочарова феновете си
Феновете на Цвети Стоянова намаляват с всеки изминал ден

Феновете на очарователната Цвети Стоянова намаляват с всеки изминал ден. След инцидента това лято почитателите на грацията в мрежата нараснаха главоломно. Но през последните дни тенденцията е техният брой да намалява.

Само за дни феновете на грацията са станали с около 200 по-малко. Причината за това е поведението на бившата гимнастичка.

Тя изтри цялата информация за себе си в социалните мрежи с желанието да започне на чисто. В профила й в мрежата липсват дори данни за спечелените от нея медали.

В края на годината красавицата си подари и почивка до Дубай. Преживяното там я заредило с много положителна енергия. Помогнало й да осъзнае, че е допуснала огромна грешка, опитвайки се да сложи край на живота си.

Наскоро грацията дори се изповяда в мрежата, заявявайки че не съжалява за нито една постъпка в своя живот.

След завръщането си от Дубай тя направи и още една кардинална променя. Промени цвета на гривата си и вече е в отбора на блондинките. Промяната не се хареса на голяма част. Но още повече не им се понрави провокативното поведение на грацията.


Тя все по-често се появява с разголени тоалети и дори не се опитва да прикрие белезите от ужасяващия инцидент, коментират запознати.

Цвети Стоянова вероятно ще се снима в клип на Галена

Цвети Стоянова вероятно ще се снима в клип на Галена

Вероятно на голяма част от нейните фенове няма да се хареса и най-новия й проект. Бившата гимнастичка е получила предложение от Галена да участва в неин клип. Пайнерката й предложила да напише автобиографична песен за нея, която е адресирана до всички момичета в подобно състояние.

Галена е сред фаворитите на Цвети Стоянова и едва ли би й отказала. Но на част от феновете й едва ли ще се хареса участието на грацията в проекта на скандалната фолк дива, пише Хот арена.

 
Източник: разкрития.ком

Напишете коментар: Общо: (0)
loading...
Търсене в сайта
По-по-най