Истините, такива, каквито са!

Бунт срещу „София — ден и нощ”! Феновете отказват да го гледат

Прегледа: 80202/ Коментари: 0/ Добавена на: 05 Aug 2016
Бунт срещу „София — ден и нощ”! Феновете отказват да го гледат


/>Истински бунт назрява срещу поредицата „София–ден и нощ”, а феновете твърдо отказват да гледат сериала. Много от тях са готови да се отрекат от хитовата продукция завинаги, а сценаристите се видяха в чудо, научи HotArena.
/>
/>Причина за цялата тази истерия в социалните мрежи е фактът, че червенокосата Рая си тръгна след поредица от разочарования. Предадена от любимия си Дани, тя заминава да следва мечтите си в Лондон.
/>
/>Раздялата на Рая със съквартирантите на летището, бе покъртителна и накара стотици почитатели да се разплачат. Коментарите не закъсняха–феновете импулсивно пишат в мрежата, че няма да гледат сериала, заради напускането на звездата.
/>
/>„След Рая повече няма да гледам сериала. Режисьорите прецакаха хубавата история!”, гласят повечето от критиките на бесните меломани.
/>


/>
/>Напускането на Михаела Павлова, както е истинското име на актрисата, обаче далеч не е режисьорска приумица. Звездата от „Денсинг старс” стана невероятно популярна в поредицата и естествено поиска по-висок хонорар, пише „България днес”.
/>
/>Чаровната танцьорка е напуснала продукцията, след като й е отказано по-високо възнаграждение. Михаела е сред първите в поредицата и преживя невероятни трансформации в лентата.
/>
/>След като не получава исканите пари от продуцентите обаче, реши да напусне.
/>
/>Тя отклонява и всички въпроси, дали ще се върне в сериала. Според запознати, всичко зависи от това, колко висок хонорар ще й предложат от хитовата лента.
> Източник: hotarena.net
Напишете коментар: Общо: (0)
loading...
Търсене в сайта
По-по-най