Истините, такива, каквито са!

Бракът на Коцето приключи: Истината за известната му любовница отврати Надя! (СНИМКИ) - Клюки.БГ

Прегледа: 94403/ Коментари: 0/ Добавена на: 04 Aug 2016
Бракът на Коцето приключи: Истината за известната му любовница отврати Надя! (СНИМКИ) - Клюки.БГ
Този път Надето едва ли ще прости на неверния си мъж, Коцето мина всички граници!

За похожденията на Коцето се знае и говори отдавна. То не бяха фенки, то не бяха моделки и какво ли още не. А на съпругата му Надя не й оставаше друго, освен да си затваря очите, ако иска бракът й да продължи.

Хубавото Наде вярваше силно, че макар и да „опъне“ някоя безизвестна кифла за една нощ, Коцето си остава само неин в сърцето и мислите си. Е, блондинката обаче надали вече ще може да се успокоява по този начин. Не и след като близки до Константин източници разкриха супер скандалната му афера.

Коцето

Коцето прекали, този път прошка няма

Тя продължавала от няколко години насам и е не с коя да е, а с колежката му Емануела. Двамата имали силна тръпка един към друг още от време оно и не спирали да се срещат. Въпреки че отдавна се били договорили връзката им да е само за забавление и никой да не иска нищо по-сериозно от другия.

„Коцето направо изтръпва около Емануела, а и тя, каквато си е лудичка, си умира за него. Срещат се сравнително рядко, може би дори по-малко от веднъж в месеца, но съберат ли се, подът се тресе. Самият Константин неведнъж се е хвалил пред авери в подпийнало състояние каква тигрица е Емануела в кревата и как го кара да се чувства“, разказват запознати.

Както винаги на този свят обаче, истината макар и късно, излезе наяве. Първоначално Надето на повярвала на слуха за съпруга й и колежката му, но като чула историята от няколко различни места, изпаднала в пълен ступор.


Емануела и Коцето мачкали чаршафите от години

Емануела и Коцето мачкали чаршафите от години

Въпреки любовта си към Коцето, Надя била категорична, че има достойнство и уважава себе си повече, отколкото неверния си съпруг. Тя така побесняла, че се заканила да стъжни живота на изменика и при първа възможност да го замени с друг. Този път обаче да е мъж на място.


Коментари чрез Facebook

коментара Етикети: new, Емануела, Константин, Коцето, надето, Надя
Източник: kliuki.bg

Напишете коментар: Общо: (0)
loading...
Търсене в сайта
По-по-най