Истините, такива, каквито са!

Мина Маркова: Как грозното патенце от „Столичани в повече” се превърна в прекрасен лебед?

Прегледа: 77136/ Коментари: 0/ Добавена на: 26 Dec 2016
Мина Маркова: Как грозното патенце от „Столичани в повече” се превърна в прекрасен лебед?
Мина Маркова изживя щуротиите на Яна Лютова в „Столичани в повече”, за да стане прекрасна млада дама

Мина Маркова е свидетелството за десет сезона „Столичани повече”. Актьорското дете порасна пред очите на всички ни. Влюбихме се в нея, когато приличаше на малко грозно патенце. Сега я изпращаме пълнолетна, прекрасна млада дама с вкус и самочувствие.

Още епизод 1 показа огромния потенциал на „Столичани повече”. Наред с комичната любовна история на Ромео и Жулиета от Извор се наслаждавахме и на култови реплики. Доста от тях бяха родени от устата на едно мъниче с очила и шини – Яна Лютова.

В ролята на изтърсака на Славка и Йордан беше детето от т.нар. отбор „Мама, татко и аз” в сериала. Мина Маркова беше набедена като връзкарка, защото е дете на сценариста и една от изпълнителките на главните роли.

Много скоро обаче всички забравиха чия дъщеря е и с радост попиваха лафове като: „Някой ден ще избягам от вкъщи и ще се върна бременна, с татуировки!” или „Аз не съм близвала алкохол, а в моя клас има хора, които се борят да го отказват.”


Ден след ден, сезон след сезон, Мина Маркова стигна пълнолетие. Със самочувствието, придобито в Испанската гимназия реши, че ще е вегетарианка и бъдещето й е в театъра. Няма да е първата, която става част от актьорска династия, макар да се молели да последва пътя на батко. Красавецът Здравко прекара време в Англия и се прибра в родината, за да завърши психология.

Мина Маркова разказва, че някога е била същият чешит като Янчето от „Столичаните”. Сега обаче пораснала, станала по-отговорна дори според майка си. Това със сигурност ще й е в плюс, особено щом се вижда и като студентка в Испания.

Мина Маркова е една от малкото, която може да разчита на самоиздръжка. Спечелила е първите си хонорари още в „Комиците”, а с тези от „Столичан”-те красавицата има повече от летящ старт. #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

mina-10
mina-7
mina-mina-markova
mina-8
mina-12
mina-2
mina-3
mina-4
mina
mina-5
mina-6
mina-markova

Източник: kliuki.bg
Напишете коментар: Общо: (0)
loading...
Търсене в сайта
По-по-най