Истините, такива, каквито са!

След признанието: Преслава съсипа Фики, остави го разбит! (истината ще ви шокира зверски - още подробности) - Клюки.БГ

Прегледа: 74493/ Коментари: 0/ Добавена на: 19 Dec 2016
След признанието: Преслава съсипа Фики, остави го разбит! (истината ще ви шокира зверски - още подробности) - Клюки.БГ
Преслава разби тотално Фики Стораро, той не е на себе си!

Пълен обрат съсипа живота на Фики Стораро. При това само ден, след като публично призна, че е влюбен в Преслава и двамата са заедно от две години. Снощи певецът направи своята изповед пред Кристина Патрашкова в „Папараци“.

Оказа се обаче, че признанието му никак не се е понравило на самата Преслава. И то не за друго, а защото тя изобщо не приемала сериозно отношенията си със сина на Тони Стораро.

Преслава

Преслава съсипа Фики Стораро, залепила се е за Слави Трифонов

Причината за това се явява черешката на тортата и се казва… Слави Трифонов. Припомняме, че от концерта на Орлов мост Дългия и Преслава са заедно. А наскоро дори плъзна информацията, че изпълнителката все по-често нощува в дома на шоумена.


„Там е разковничето на всичко. Просто Преслава е лапнала като ученичка по Слави Трифонов и дори си въобразява, че ще му стане законна съпруга. Та тя дори занемарява участията си, само и само да е с него. Вече гледа на Фики само като на временно развлечение, а целият й взор е устремен към Дългия“, разкриват близки до нея източници.

Всъщност и преди Преслава била споменавала на Фики, че го харесва много, но държи отношенията им да си останат неангажиращи. В мига, в който чула с ушите си, че той й се обяснява в любов пред цяла България, направо изстинала.

За Преслава най-важното в момента е да не отдалечи Слави Трифонов от себе си, коментират запознати. Това така наранило Фики Стораро, че светът му се сринал.

„Той е бесен. Постоянно се пита какво е открила тя в този застаряващ чичка, въпреки че също уважава Слави. Но не може да проумее какво повече й дава той, като едва ходи. И след като самата Преслава неведнъж го е уверявала, че с него лети в облаците и е задоволена отвсякъде“, недоумяват приятели на Фики.
Източник: kliuki.bg

Напишете коментар: Общо: (0)
loading...
Търсене в сайта
По-по-най