Истините, такива, каквито са!

Сложете лимон на нощното си шкафче (Вижте какви чудеса върши)

Прегледа: 84690/ Коментари: 0/ Добавена на: 17 Dec 2016
Сложете лимон на нощното си шкафче (Вижте какви чудеса върши)
Когато чуем за лимон първата асоциация е полезен плод, вижте за какво още помага

С помощта само на един лимон може да се убедите в неговата магическа сила. Само мирисът на цитрусовият плод може да ни накара да се чувстваме свежи и чисти. Така е защото той е естествен антисептик. А сокът му може да се справи и с най-упоритите петна.

Лимон поставен на нощното шкафче върши чудеса

Лимон поставен на нощното шкафче върши чудеса

Само ароматът на лимони може да подобри лошото ви настроение. Особено на тези, които страдат от тревожност и депресия. За да се убедите в магическата сила на полезните цитруси не само за храна може да изпробвате следващия трик.

Вечер преди лягане разделете един плод на лимон на четири части. Посолете го малко и го сложете в чинийка близо до мястото където спите. Ще се учудите какви полезни свойства има цитрусовият плод.

Във вашата стая ще мирише много по-хубаво. От колкото ако използвате освежител за въздух. Още повече, че ароматът ще е естествен и няма да е пълен с  химикали каквито се съдържат в ароматизаторите.

Голямо облекчение ще получат тези, които страдат от астма или имат настинка или алергия. Вдишваният въздух ще е обогатен с аромат на лимон. Което облекчава затрудненото дишане.

Страдащите от хипертония ще свалят стойностите на кръвното си налягане.


Мирисът на лимон ще изгони всички комари и останалите инсекти.

Когато се събудите ще усетите главата си бистра. Гърлото ви няма да е сухо и гласът дрезгав.

Като цяло ще се почувствате освежени. Сънливостта веднага изчезва когато се диша свежия цитрусов аромат. Действието му е по-добро от това на кафето, предават от електронния сайт tocka.com.

 

 

 

 
Източник: разкрития.ком

Напишете коментар: Общо: (0)
loading...
Търсене в сайта
По-по-най