Истините, такива, каквито са!

Бомбата избухна: Краят на Лепа Брена шокира целия Балкански полуостров!

Прегледа: 76406/ Коментари: 0/ Добавена на: 16 Dec 2016
Бомбата избухна: Краят на Лепа Брена шокира целия Балкански полуостров!
Лепа Брена в момента е сред най-обсъжданите звезди на Балканите, защото скоро ще се случи нещо, което никой не очакваше!

Изключително шокираща новина накара целият Балкански полуостров да настръхне. Причината е в края на Лепа Брена, който шокира всички фенове на този вид музика, научи Kliuki.bg.

Оказва се, че певицата съвсем скоро вече няма да радва хиляди почитатели по стадионите и концертните зали. Красавицата е запланувала през 2017 г. да сложи край на своята 35-годишна кариера, пише „Шоу“.

Лепа Брена вече подготвя последния си албум, който се очаква да бъде истинска „бомба“ с множество потенциални хитове. След като го представи, тя ще се оттегли от сцената завинаги.

Лепа Брена слага края си

Лепа Брена слага края си

По последни данни 56-годишната певица в момента се намира в Дубай, където разпуска преди сериозната работа, която я чака. Предполага се обаче, че и там обсъжда и мисли върху творческите си идеи, свързани с последния й албум.

България определено е сред привилегированите страни, тъй като Лепа Брена ще изпълни именно тук един от последните концерти в живота си. Той ще се състои на 8 април идната година, а мястото е зала „Колодрум“ в гр. Пловдив.


След това сръбската звезда ще продължи обиколката си с още няколко страни, преди да спре окончателно с пеенето.

Новината за края на Лепа Брена завари феновете й тотално неподготвени. В социалните мрежи вече валят десетки коментари за това как една епоха в музиката си отива.

„Израснах с песните на Лепа Брена. Те ме формираха като личност и за мен е чест, че съм бил на нейни концерти. Все още се надявам, че ще продължи да ни радва и след 2017 година, но и да не стане така, оставям в себе си дълбока почит към тази жена.“ – пише един от големите фенове на певицата.

Догодина тя ще отбележи 35 години на сцената и може би е решила, че те са й вече достатъчни.

Коментари чрез Facebook

коментара Етикети: new, Лепа Брена, Лепа Брена в България, Лепа Брена концерт
Източник: kliuki.bg

Напишете коментар: Общо: (0)
loading...
Търсене в сайта
По-по-най