Истините, такива, каквито са!

Орлин Павлов: Когато срещнах Алисия, почувствах, че това е жената на живота ми!

Прегледа: 75267/ Коментари: 0/ Добавена на: 30 Jul 2016
Орлин Павлов: Когато срещнах Алисия, почувствах, че това е жената на живота ми!
Орлин Павлов има една голяма любов и това не е Яна Акимова!

Ако е вярно, че човек в своя живот има само една голяма любов, то жалко за Орлин Павлов, защото неговата се оказа доста трудна. Певецът среща Жената в края на 90-те години, когато е едва 20-годишен. Интересното е, че Алисия (както се казва тя) е с цели 18 години по-напред от него във възрастта, но това изобщо не притеснява вокалиста на „Каффе“, пише Slava.bg.

Орлин Павлов вече преживя голямата любов

Орлин Павлов вече преживя голямата любов

„С групата обикаляхме с туристически кораб из скандинавските страни. Тогава се запознах с Алисия, изобщо не ѝ личеше, че е толкова по-голяма от мен. Веднага почувствах, че това е жената на живота ми. Говорихме си цяла нощ, а на другия ден едва си държах очите отворени на сцената.“ – споделя днес Орлин Павлов.

Любимата му е американка и това бележи края помежду им тогава. Тя отказва да се премести в България, а певецът пък не иска да зареже кариерата си тук, за да я последва в САЩ. Така се стига до най-мъчителната раздяла в живота на Орлин.


Любовната приказка обаче има продължение. В края на 2012 г. Павлов заминава за Ел Ей, където възнамерява да изхарчи подобаващо хонорара си от „ВИП Брадър“ – шоу, което дори е спечелил преди това. В една пиянска нощ той пише на въпросната Алисия и двамата отново се срещат. Макар тя да е вече на около 50 г., у Орлин пламва същата искра като отпреди време, научи екипът на Kliuki.bg.

В крайна сметка и този път до трайна връзка между тях не се стига. Риалити шампионът се прибира у дома, а възлюбената му остава зад Океана. Той обаче и до днес е убеден, че именно Алисия е жената на неговия живот. Дори Яна Акимова не успява да заличи чувствата му към американката. Тази любов обаче се оказва обречена.Източник: kliuki.bg

Напишете коментар: Общо: (0)
loading...
Търсене в сайта
По-по-най