Истините, такива, каквито са!

Момиче, защо си го причиняваш?! Вижте СТРАШНИ снимки на любовницата на Митко Динев, тази която заплашваше Емануела и сега е на корицата на Плейбой!

Прегледа: 75498/ Коментари: 0/ Добавена на: 27 Nov 2016
Момиче, защо си го причиняваш?! Вижте СТРАШНИ снимки на любовницата на Митко Динев, тази която заплашваше Емануела и сега е на корицата на Плейбой!

Мартина Петкова е името на страшилището, което хвърли в среднощен ужас зрителите на предаването „Часът на Милен Цветков“.
/>
/>
Тя стана популярна преди няколко месеца, когато с лед няколко питиета се оказа в леглото на милионерското синче Митко Динев. Тогава лъсна и скандал, че тя е мачкала чаршафите му по времето, когато той е живял с Емануела. Оказва се, че ниско бюджетната танцьорка се е познавала лично с певицата, а наглостта й стигна до там, че заплашваше  звездата от страницата си в социалната мрежа. Но това е в миналото.
/>
/>Към днешна дата въпросната Мартина се е заела с нов вид дейност – да плаши зрителите от екрана и феновете на мъжката библия „Плейбой“. На корицата на списанието Мистър фотошоп е играл здраво и е скрил всичко онова, което телевизионните камери не могат.


/>
/>Мартина се появи в студиото подута сякаш някой е помпал лицето й. Визията й силно напомня на анимационната героиня Мис Пиги. Надути джуки, ужасна прическа, кошмарен грим като за бар дама. Дори Милен Цветков не скри учудването си и изумен я попита защо изглежда така странно и няма нищо общо със снимките които е виждал. Гостенката му обясни, че това се дължи на грима?! Може би с него ще се снима във филм на ужасите, иначе няма как да си обясним тази визия.
/>
/>
Странно е, че издателите на Плейбой са избрали подобно лице за декемврийския брой. Вие какво мислите?
> Източник: hotarena.net
Напишете коментар: Общо: (0)
loading...
Търсене в сайта
По-по-най