Истините, такива, каквито са!

Слави Трифонов размаха пръст на властта: Влиза ли в политиката?

Прегледа: 4782/ Коментари: 0/ Добавена на: 29 Jul 2016
Слави Трифонов размаха пръст на властта: Влиза ли в политиката?
Слави Трифонов най-после взе решение

Слави Трифонов се закани не на шега на властта. Тази сутрин в студиото на Би Ти Ви гологлавият шоумен каза, че му е писнало от увъртанията на властимащите. Затова той със сигурност потвърди, че окончателно влиза в политиката. Той не навлезе в подробности, за да обясни как студиото на „Шоуто на Слави” ще се превърне в политическа централа и кога точно ще се случи , но заявката му е твърда и не търпи повече увъртания.

Учиндолецът е бесен, че конституционният съди други институции просто го тикат да направи тази знаменателна крачка. Досега той признава, че е разказвал само вицове, но сега е решил да действа и тотално да преобърне нещата, но в чия полза, така и не стана ясно.„Всеки, който си го търси, го намира”, закани се самонадеяно Слави и размаха пръст към „невидимия си враг”.

Трифонов каза още, че може да стигне до крайна мярка заради трите въпроса в референдума, които конституциония съд отхвърли. Той дори е измислил вече как ще го направи.

Седмица преди референдума, той ще направи концерт на Орлов мост. Дългият не е сигурен дали не него ще има много песни или само няколко революционни парчета, но след него властта ще се съобрази с хората. А самият пък референдум той обмислял да направи точно в деня за избор на президент.


„Хората вече осъзнават силата си, но политическата класа не иска да приеме това и ще бъде принудена да го научи по най-болезнения начин”, категоричен е телевизионния водещ.

Слави Трифонов се закани, че влиза в политиката

Слави Трифонов се закани, че влиза в политиката

Стана ясно, че скоро Слави Трифонов подписа нов, двугодишен договор с шефовете на Би Ти Ви. Според неговите клаузи той и екипа му ще получат петнадесет милиона лева за двеста-двеста и петнадесет предавания в ефира на медията.

В тази сума влизат и доста екстри за екипа, Ку-ку бенд и актьорите. Всяко повторение на шоуто ще се заплаща от босовете по десет бона, а ако това става и по Би Ти В Комеди, оттам ще взима още по пет хилядарки.
Източник: kliuki.bg

Напишете коментар: Общо: (0)
loading...
Търсене в сайта
По-по-най