Истините, такива, каквито са!

Тези думи на Емануела ще останат в историята! Вижте през кого си призна, че е "минала"

Прегледа: 74522/ Коментари: 0/ Добавена на: 04 Nov 2016
Тези думи на Емануела ще останат в историята! Вижте през кого си призна, че е "минала"
Емануела отново изпадна в откровения, които оставиха съквартирантите с отворена уста.

След тоалетните изпълнения с Христо Живков, Емануела определено е най-интригуващият съквартирант в Къщата. Дали постъпката й е добре премислен ход или жестока грешка, за която ще съжалява още дълго, може да се спори много. Безспорно е обаче, че изцепките й нямат край, научи kliuki.bg.

Емануела определено записа името си в историята на ВИП Брадър

Емануела определено записа името си в историята на ВИП Брадър

След последната седмична мисия на ВИП-овете, в която демонстрираха умствения си багаж и очаквано отбора на „чалгата“ бе победен от този на „интелигенцията“, темата за това кой колко знае и не знае продължава да вълнува съквартирантите. Вероятно умишлено и с цел допълнително злепоставяне на представителките на фолк гилдията, останалите обичат да водят такива разговори, в които да лъсне ниското им интелектуално ниво.

На Емануела, обаче, както вече стана ясно, устата й знае повече от главата, и не винаги мисли, преди да се изкаже. Така тя успя да сътвори поредната чутовна изцепка с опита си да се покаже като интелигентна. Певицата сподели, че много обича да чете и вечер, щом приспи малкия си син и не може да заспи, хваща някоя книга и я изяжда с кориците. Това озадачи мнозина, които се зачудиха кога по-точно се случва това, след като почти всяка вечер е на участия, пише blitz.bg.


Запитана от Кака Лили какви предпочитания има към автори и дали е чела Хорхе Букай, Емануела се изцепи, че не го е чела, но нейна приятелка й го е препоръчала. Също така заяви, че не чете Пабло Коелю (бел.ред. – става въпрос за Паулу Коелю). Подпитана още какво чете от психологията и дали това е Фройд, певицата нахакано отговори, че „тях отдавна ги е минала“, което бе върха на сладоледа.

Разбира се, тези думи на изпълнителката на „Като теб“ предизвикаха скрит или нескрит смях и подигравки у съквартирантите. За да се довърши напълно, Емануела разкри, че няма музикално образование, а средното си е завършила като частен ученик, защото е забременяла рано-рано. След това уж записала психология, но прекъснала, за да се отдаде на кариерата си. Коментари чрез Facebook

коментара Етикети: new, ВИП Брадър, Емануела
Източник: kliuki.bg

Напишете коментар: Общо: (0)
loading...
Търсене в сайта
По-по-най