Истините, такива, каквито са!

Рекордно добри храни с витамин С, които не допускат болести

Прегледа: 8574/ Коментари: 0/ Добавена на: 22 Oct 2016
Рекордно добри храни с витамин С, които не допускат болести
Храни с витамин С, които са задължителни през тази зима

Витамин С основно се приема като превенция срещу опасните настинки и вируси през цялата година. Неговата употребява зачестява през есента и зимата, което е разбираемо. С понижение в температурите навън настъпват и грипните вълни, които обхващат цялата страна. Най-податливи са децата, тъй като те не умеят да се пазят също като един възрастен човек.

Всеки, който иска да подпомогне имунитета си и да се предпази от връхлитащата грипна вълна тази година, трябва да наблегне на храни, които съдържат в завидни количества витамин от група С. За щастие тези храни са доста вкусни и определено няма да се чувствате зле, когато ги приемате.

Храни с витамин С – сила тази зима, която укрепва цялото тяло

Храни с витамин С

Храни с витамин С

Цитрусови плодове: големите количества ви гарантират спокойствие тази зима. Ще се чувствате по-добре от всякога. Ще бъдете изпълнени с жизненост, енергия, ще повишите настроението си и ще подобрите фигурата си.

Смятаме, че тези причини са повече от основателни, за да посегнете час по-скоро съм консумацията на цитрусови плодове.

Отлична храна за всеки ден са. Те изобилстват от антиоксиданти и витамини. Безкомпромисни защитници са на имунната система.

Само няколко плода дневно ви гарантират успех. Болестите няма дори да помислят да се доближат до вас. Зимните месеци те са ви най-наложителни. Хранете и децата си с тях по-често, за да ги предпазите.

Пример: закупете един пресен портокал, обелете го и го изконсумирайте за закуска. Ще си набавите цели 70 мг витамин С. Прясно изцеденият сок от портокал е същинска витаминозна бомба. По-често си го правете у дома и няма да сбъркате.

Броколи: от зеленчуците те са изключително добър вариант, който не бива да пропускате да си набавите тази зима. Не забравяйте, че го правите с предпазна цел, но пък и вкусовите му качества никак не са лоши. С броколи се приготвят доста вкусни домашни ястия.

Ще се лекувате, докато се наслаждавате. Отлична оферта, нали? Само в една порция от този страхотен зелен зеленчук се откриват над 90 мг витамин С. Заедно с това броколите се считат са силна детоксикираща храна.

Чушки: заслужено те влизат в топ 3 на продуктите с най-големи концентрации на витамин С в състава си. Те са богати и на бета-каротин. Чушките защитават сърдечно-съдовата система.

С времето те значително намаляват риска от развитие на сериозни болести като инсулт и инфаркт. Определено чушките имат място на трапезата ви тази зима. Не се лишавайте от тази ценна храна!


Прочетете още: С диета ЖОКЕЙ за 3 дена сваляте 5,3 кг 7 супер храни за супер здраве Без плака и зъбен камък – вижте как Перфектни храни за възстановяване, които ще ви съживят
YARPP

Enjoyed this post? Share it!Tweet  

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар:

Име *

Интернет страница

Известяване за последващи коментари по e-mail.

Notify me of new posts by email.


Източник: zdrave.ws

Напишете коментар: Общо: (0)
loading...
Търсене в сайта
По-по-най