Истините, такива, каквито са!

Удар за Горанова: Диляна Попова се изфука с първите снимки на Асен и Борил! (виж ги като перфектно семейство) - Клюки.БГ

Прегледа: 29639/ Коментари: 0/ Добавена на: 17 Oct 2016
Удар за Горанова: Диляна Попова се изфука с първите снимки на Асен и Борил! (виж ги като перфектно семейство) - Клюки.БГ
Асен Блатечки и Борил за първи път на обща снимка пред обществото!

Диляна Попова отново намери начин да нарани и уязви своята съперница в лицето на Катерина Горанова. Дългогодишната съпруга на Асен Блатечки с ужас видя кадри на него и извънбрачния му син Борил – щедро публикувани от любовницата му в мрежата.

Всички се умилиха от снимките на актьора, гушнал своето малко момченце, което видимо изглежда доволно и щастливо в прегръдките на тате. Всички, освен самата Катерина Горанова, която прозряла в това нечисти помисли от страна на Диляна Попова.

Асен Блатечки

Диляна Попова за първи път публикува снимки на сина си с татко му Асен Блатечки

„Катя е убедена, че Диляна я дразни по всички възможни начини, но се е зарекла да не се впуска в конфликти и да не пада на същото ниво. Тя е спокойна, защото въпреки хрумванията на манекенката, Асен Блатечки ясно показа с коя от двете иска да живее. А това, че гледа детето си и се грижи за него, е повече от похвално“, коментират близки до семейството на актьора.

Припомняме, че Асен Блатечки и Диляна Попова изживяха своя романс малко, след връщането й от едно риалити в Африка. Тя забременя от мачото на родното кино, който за кратко се раздели с половинката си Катерина Горанова и се премести да живее с любовницата си.

В крайна сметка обаче Блатечки размисли и реши, че обича сина си Борил, но ежедневието си иска да посвети на съпругата и дъщеря си Катя, която е и най-голямото му богатство.


Асен Блатечки и Борил видимо се обичат много, малкият грее от щастие до татко си

Асен Блатечки и Борил видимо се обичат много, малкият грее от щастие до татко си

Той заряза безцеремонно Диляна Попова точно преди Нова година и се върна при Горанова, посипвайки главата си с пепел. Асен продължава да се грижи за Борил и редовно дава пари на майка му, за да може и на двамата да не им липсва нищо.


Коментари чрез Facebook

коментара Етикети: new, Асен Блатечки, Борил, Диляна Попова, Катерина Горанова
Източник: kliuki.bg

Напишете коментар: Общо: (0)
loading...
Търсене в сайта
По-по-най