Истините, такива, каквито са!

Драма! Криско е съсипан след смъртта на детето си

Прегледа: 82870/ Коментари: 0/ Добавена на: 26 Sep 2016
Драма! Криско е съсипан след смъртта на детето си
Рапърът Криско изживява трудно загубата на своето бебе!

Кристиан Талев, когото всички познаваме като Криско, не приема добре факта, че вече не е баща. Рапърът останал повече от бесен след наученото от бившата си изгора Ася Капчикова, узна Kliuki.bg.

Както HotArena.net писа, Мис Плеймейт е направила аборт през лятото, а убитият плод е бил на бившия ѝ вече приятел Криско. Тя решила, че няма място за деца в живота ѝ, не и все още, а раздялата с рапъра ѝ повлияла много на това решение.

Ася Капчикова отне шанса на Криско да бъде баща

Ася Капчикова отне шанса на Криско да бъде баща

Криско обаче наскоро узнал от техни общи познати, че Ася е била бременна от него. Той побеснял и веднага вдигнал скандал на плеймейтката.

Според запознати, журито от последния X Factor бленувал отдавна да стане баща. Макар да е само на 28 г., рап изпълнителят бил твърдо „за“ семейния живот и много искал това да му се случи.

Криско не можел да прости на Капчикова, че дори не му е казала, че е бременна. Той бил съкрушен, тъй като по принцип считал аборта за убийство и дори престъпление. Затова не можел да понесе мисълта, че е загубил детето си.


„Кристиан е много набожен, нищо че е рапър. Добро момче е и вярва в неща, в които днес много хора не вярват.“ – споделят негови приятели.

Един от факторите за крайното решение на Ася Капчикова бил свързан с участието ѝ във „Фермата“. Хубавицата не искала да изпусне големия хонорар от предаването, а една бременност е щяла да стори точно това.

Освен това Ася била много обидена на Криско за начина, по който той я изоставил. Затова не искала да отглежда неговото дете, а и по този начин му направи отмъщение, което ще помни до живот.

Според слуховете, Криско бил съсипан от аборта на плеймейтката. Това го накарало да се замисли по-сериозно за деца и да започне да търси жената, която ще му роди такива.

Коментари чрез Facebook

коментара Етикети: new, Ася Капчикова, Ася Капчикова аборт, Ася Капчикова и Криско, Криско, Криско и Ася Капчикова
Източник: kliuki.bg

Напишете коментар: Общо: (0)
loading...
Търсене в сайта
По-по-най