Истините, такива, каквито са!

Нова любов ли - възрастта не е пречка

Прегледа: 15243/ Коментари: 0/ Добавена на: 23 Sep 2016
Нова любов ли - възрастта не е пречка
Може би вече сте имали този шанс или ви предстои?

Много често обаче ние страх да направим следващата стъпка към собствения си щастие: ние мислим, че „е твърде късно за нова любов или сме стари за нея.“ Това е много често срещана гледна точка, че любовта е само за младите.

Но това не е така. Никога не е твърде късно, или както се казва „По-добре късно, отколкото никога.“

Каним ви да обърнете внимание на следните препоръки за това как да започнете нов живот от нулата, въпреки трудната ситуация и трудните обстоятелства. Възрастта не е пречка за новата любов.

Ако вие е страх или имате много съмнения, опитайте следното упражнение: представете си как ще сте след 2 години, щастливи, доволни и спокойни хора.

И след това анализирайте как се чувствате в момента: важно е да имате вътрешен мир и баланс, а след това идва и удовлетворението.Вие заслужавате още един шанс. Започнете с малки краткосрочни цели!

Нова любов ли - възрастта не е пречка

Нова любов ли – възрастта не е пречка

Всички глобални промени изискват първите малки решения, които в крайна сметка правят последната стъпка, която ще ни отведе до целта.

Ето няколко примера за тези малки „малки стъпки“:

Днес ще живея без тревожност и страх. Наясно съм, че ще започна всичко отначало и приемам решението си. 
Разбира се, като се започва нов етап в живота, ние ще изпитате някаква тревожност и дори страх. Но вие трябва да имате подкрепата на някой, който ви разбира и одобрява от вашите действия.

Бъдете разумни: винаги ще има „доброжелатели“ сред приятели и роднини, които ще ви дават мъдри съвети или ще снасят клюки. Опитът е много важно нещо, той обогатява познанията ни.

А ако добавите към него и смелостта, тогава  ще се справите с любовта. Така вие ще се чувствате комфортно, без тревожност и тъга, сълзи и неуспехи.

Не се ограничавайте, махнете от мозъка си всички разрушителни мисли
„Аз съм твърде стар/-а  за нова любов„.

Бъдете креативни.

Отървете се от самотата – подарете си свобода. Така ще намерите нещо ново, което ще ви позволи да изградите свое щастие.
Новата любов ще  изгради нов живот.

Постепенно, с течение на времето, ще разберете, че това е наистина си е струвало всички усилия. Да се започне от нулата е трудно, Никой не оспорва, но не се отказвайте.


Любовта е целта ви: вие заслужавате да бъдете щастливи. Прочетете още: Най-хубавите коледни пожелания, които избрахме за Вас Как да живеем без ревност и да съхраним любовта? 7 правила за всяка жена на средна възраст за пълна промяна Какъв е истинският мъж? – съвети за жената

YARPP

Enjoyed this post? Share it!Tweet  

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар:

Име *

Интернет страница

Известяване за последващи коментари по e-mail.

Notify me of new posts by email.


Източник: zdrave.ws

Напишете коментар: Общо: (0)
loading...
Търсене в сайта
По-по-най