Истините, такива, каквито са!

Абсурд! Известен актьор се удави, не го спасили заради филма

Прегледа: 6053/ Коментари: 0/ Добавена на: 17 Sep 2016
Абсурд! Известен актьор се удави, не го спасили заради филма
Абсурд — известен актьор си отиде, защото решили, че играе филм

Пълен абсурд! Популярна звезда от Латинска Америка си отиде, заради безумна ситуация. Снимачния екип не го спасил, само защото решили, че в същия момент играе сцена от филма, който снимали.

Един от най-обичаните телевизионни актьори от Бразилия, Доминго Монтанер(54), се е удавил в река по време на снимки. Докато снимал сцени от една популярна бразилска сапунена опера, артистът неволно се удавил.

Той влязъл във водата, заедно с колежката Камила Питаня за снимки в реката, а актрисата разказала, че е бил повлечен малко след това от силните речни течения.

Камила крещяла и викала за помощ, когато видяла, че партньорът й се дали, но местното население и снимачния екип не е реагирали веднага, мислейки, че става дума за актьорска игра, и че двамата всъщност снимат сцената. Четири часа по-късно, спасителите извадили тялото на актьора от водата, само на 300 метра от мястото, където се е удавил.

Медиите пишат, че в град Канинда, където е станала трагедията, всяка година се дави по едно лице. Местни поверия гласят, че самата река изисква жертви и ако не получи поне една, целия град е застрашен от опасности. Затова и всяка година един човек си отива.

Монтанер е роден в Сао Пауло и е работил в цирк, допреди 2008 година, когато става актьор. Неговият последен филм, „Съпруг за жена ми“, е започнал да се излъчва едва преди две седмици.


Трагедията на всичкото отгоре оставя една жена вдовица и няколко деца.

Актьорът е оставил сама съпругата си Лусиана Лима, с която е бил 14 години в брак и имат три деца.

Новината за трагедията е покрусила не само неговите фенове и колеги, но и цялата латиноамериканска общественост.

Пълен абсурд! Известен актьор почина заради филм

Пълен абсурд! Известен актьор почина заради филм

Това не е първият подобен случай. Преди няколко месеца известен актьор от Венецуела също се удави, като катастрофира с колата си. В последствие стана ясно, че е заспал зад волана, заради преумора след снимачен ден. Коментари чрез Facebook

коментара Етикети: new, абсурд, смърт
Източник: разкрития.ком

Напишете коментар: Общо: (0)
loading...
Търсене в сайта
По-по-най