Истините, такива, каквито са!

Троен шок: Не е за вярване кого още е изплющяла Сашка с пръста! (разкритието смрази Даниел Петканов) - Клюки.БГ

Прегледа: 77310/ Коментари: 0/ Добавена на: 07 Sep 2016
Троен шок: Не е за вярване кого още е изплющяла Сашка с пръста! (разкритието смрази Даниел Петканов) - Клюки.БГ
Сашка с пръста – така наричат вече бившото гадже на Даниел Петканов Александра Богданска!

От почти никому неизвестна красавица, моделката Александра Богданска се превърна в най-обсъжданата персона в държавата. Само за два дни името й се завъртя по всички медии, а потребители моментално й лепнаха прякора Сашка с пръста.

Както всички знаем, причината за това е снимката, на която бившата на Даниел Петканов усърдно смуче пръста на любовника си в частния му самолет. Лудия рапортер сам разкри истината за изневерите на екс половинката си и призна, че докато той я е обичал и й е вярвал, тя се е плющяла с няколко богати чужденци зад граница.

Даниел Петканов

Сашка с пръста – така вече наричат гаджето на Даниел Петканов

Това, което досега и Даниел Петканов не подозираше обаче е, че Александра Богданска не си е губила времето и е овършала не кой да е, а самия танцуващ милионер Джанлука Ваки. Застаряващият италиански плейбой се прочу в мрежата като ултра богаташът с невероятен сексапил.

Близки до обкръжението на Сашка с пръста разкриха, че забила Джанлука Ваки по време на парти, което самата тя организирала. През това време нищо неподозиращото й гадже Даниел Петканов пък честичко отсядал в къщата на родителите й, докато гастролирал в Благоевград.

„Представете си какво му е сега на човека. Стои си той при бъдещите тъстове, а тъщата му готви манджички, докато булката му си чупи краката да търчи от един на друг тъпкач. Съвсем се сбърка този свят, ей“, коментират възмутени източниците.

В случая обаче болката на Даниел Петканов не само, че няма да остане без възмездие, но Александра Богданска със сигурност ще проклина деня, в който му е кръшнала за първи път.

Александра налазила и танцуващия милионер Джанлука Ваки

Александра налазила и танцуващия милионер Джанлука Ваки

„По-добре да го беше зарязала и да бъде откровена. Така поне сега нямаше да се превърне в коврата на България и хората да се гнусят от нея“, клатят глави познати на лудия репортер.


Коментари чрез Facebook

коментара

Етикети: new, Александра Богданска, Даниел Петканов, Джанлука Ваки, Сашка с пръста
Източник: kliuki.bg
Напишете коментар: Общо: (0)
loading...
Търсене в сайта
По-по-най