Истините, такива, каквито са!

Нова ТВ се разтресе: Екипът се сбогува с любимата си двойка! (шокиращата истина лъсна след концерта) - Клюки.БГ

Прегледа: 92323/ Коментари: 0/ Добавена на: 07 Sep 2016
Нова ТВ се разтресе: Екипът се сбогува с любимата си двойка! (шокиращата истина лъсна след концерта) - Клюки.БГ
Нова телевизия е в шок от това, че любимата на всички двойка, вече няма да я има!

Нова телевизия отбеляза старта на есенния сезон с грандиозен концерт снощи, навръх празника на Съединението. Подобно събитие бе организирано за първи път, а публиката си умираше от кеф, аплодирайки любимите си лица от ефира.

Малко по-късно обаче стана ясно, че усмивките и приповдигнатото настроение на повечето от екипа на медията, са били само блъф. Истината е, че всички са в потрес и огромен шок заради това, че се разделят с любимата си двойка – Мария Игнатова и Димитър Рачков.

Нова телевизия

Всички в Нова телевизия са шокирани и тъжни заради раздялата на любимците си Мария Игнатова и Димитър Рачков

Да, двамата вече официално не са заедно и решиха да го оповестят публично пред колегите си. Рачков и Мария се разделили преди няколко месеца, заради категоричния отказ на Игнатова да роди дете на любимия си и заради все по-нарастващата й мания по диетите.

„Мария вече е анорексичка. Нищо не яде по цял ден и все говори, че е дебела. Митко си изхаби нервите с нея. Толкова дълго се притесняваше, че ще се разболее, говореше й и се опитваше да й налее акъл в главата, но не – тя не взима от дума. Скандалите им бяха станали ежедневие и накрая не само се разделиха, но и той лично я изгони от дома си“, разкриват източници от кухнята на Нова телевизия.

С началото на новия сезон всички техни колеги видели как двамата се държат студено и неловко, когато се окажат един до друг и тази тягостна атмосфера убивала настроението и на околните. Какво ли не правили, за да ги съберат отново, но всичко било напразно.


Приказката на Мария и Рачков остава в миналото

Приказката на Мария и Рачков остава в миналото

Димитър Рачков и Мария Игнатова продължават да работят в Нова телевизия, но по отделно. А красивата им и лъчезарна двойка завинаги остава в миналото.


Коментари чрез Facebook

коментара Етикети: new, Димитър Рачков, концерт, Мария Игнатова, Нова телевизия
Източник: kliuki.bg

Напишете коментар: Общо: (0)
loading...
Търсене в сайта
По-по-най