Истините, такива, каквито са!

Гринго постави края на Софи Маринова...

Прегледа: 3658/ Коментари: 0/ Добавена на: 25 Aug 2016
Гринго постави края на Софи Маринова...
Софи Маринова загази много, защото вече няма да може да изпълнява своите хитове!

Най-голямата звезда на „Съни мюзик“ напуска компанията след близо 20 години в нея. Софи Маринова се е скарала жестоко с продуцента си Крум Крумов и това за нея значи край на отношенията ѝ с него, пише в. „Телеграф“.

Софи Маринова може много рано да се прости с кариерата си

Софи Маринова може много рано да се прости с кариерата си

В основата на всичко обаче бил Гринго, който настройвал Софка срещу компанията ѝ, за да вземе мястото на неин продуцент. Възлюбеният на ромската перла ходел навсякъде с нея и тя деляла хонорарите си с него. За да не бъде на загуба, решила да спре да дава процент на Крумов и това довело до скандала.

Най-лошото за Софи Маринова обаче предстои, тъй като продуцентът се заканил да забрани на певицата по съдебен път да изпълнява песните си, правени с неговата компания. Това са всички парчета на ромката, което значи, че тя остава без песни за своите участия и ще трябва да започва отначало с кариерата си.

Крум Крумов бил много ядосан не са само заради финансовите загуби, които е регистрирал от неспазването на договора от страна на Софи Маринова в последните седмици, но и от нейното поведение спрямо него, научи Kliuki.bg.

Не е тайна, че той беше много повече от продуцент за нея през годините. Той е кръстник на сина ѝ Лоренцо и най-довереният ѝ човек. Затова се почувствал предаден, когато тя решила да му бие шута така изведнъж.


Освен Софка обаче, и самият Крум ще понесе големи загуби, понеже ромската перла на родната чалга беше единствената му голяма звезда в компанията. Преди време той бе напуснат от другите две такива – Азис и Бони.

По всичко личи, че и двете страни са сериозно пострадали в случая. Единственият печеливш засега е Гринго, който не се понасял с Крумов, тъй като ревнувал от него. Скоро обаче и той ще разбере голямата си грешка, когато Софи Маринова остане без песни за своите участия.


Коментари чрез Facebook

коментара Етикети: new, Крум Крумов, Софи Маринова, Софи Маринова и Гринго, Съни мюзик
Източник: kliuki.bg

Напишете коментар: Общо: (0)
loading...
Търсене в сайта
По-по-най